U-14 u napetoj završnici boji od Dinama

Published by Fran Bilić on

U-14 u napetoj završnici bolji od Dianama

U-14 ekipa je u prvoj utakmici Otvorenog prvenstva Zagreba u napetoj i interesantoj utakmici je uspjela doći do pobjede nad Dinamom II rezultatom 47:48.

“Domaćini” su bolje otvorili susret i na prvi odmor otišli sa prednosti 17:11. Druga četvrtina je bila nešto bolja pa je na poluvremenu na semaforu pisalo 25:22 za domaćine iz Rudeša. Govor trenera Frana Bilića na pouvremenu je urodio plodom i igrači MKK Novog Zagreba su izašli puno angažiranije i sigurnije u obrani te dopuštaju samo 6 poena protivnicima u cijeloj četvrini te serijom 12:2 završavaju treću četvrtinu i odlaze na predah sa 9 poena prednosti.

U zadnjoj četvrtini igrači Dinama pronalaze načine za zabiti koš pogotovo Erjavec koji sa dvije uzastopne trice vraća Dinamo u igru. U zadnjoj minuti obje ekipe brzopleto gube loptu i ne uspjevaju doći do koša pa tako koš Vedrana Žaraka jednu i pol minutu prije kraja daje konačan rezultat.

Najefikasniji su bili Edin Vuciterna sa 12 i Jan Ferderbar Bućan sa 10 poena dok su kod Dinama najbolji bili Salamnić sa 15 i Erjavec sa 10 poena.

DINAMO ZAGREB II – NOVI ZAGREB   47:48 (17:11, 8:11, 6:18, 16:8)

Categories: U14

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)