Uvjerljiva pobjeda seniora!

Published by Fran Bilić on

Pobijedivši KK Larus 95:57 seniorska ekipa je došla do svoje prve pobjede u Trećoj muškoj ligi Centar te tako nagovijestila napad na osvajanje lige i ulazak u Drugu mušku ligu! Prvih 5 minuta se igralo koš za koš dok naši igrači ubacili u brzinu više i napravili seriju 9:0 zaključno s tricom Nike Grila pa se na prvi veći odmor otišlo rezultatom 24:12.

Drugu četvrtinu su gosti otvorili bolje te s 8 uzastopnih poena Luke Žilića se malo približili međutim tricama Domagoja Čepa, Marina Vinka i Brune Vukovića odlazimo na poluvrijeme s 15 poena viška.

Treću četvrtinu su gosti još mogli pratiti ritam igrača Frana Bilića pa je treća četvrtina završila sa “samo” 18 poena razlike ali konstantno trčanje kontri kroz cijelu utakmicu je ostavilo trag na gostima koji su u zadnjoj četvrtini ostali u potpunosti bez snage pa su ostali na samo 3 poena u zadnjih 10 minuta naspram 20 naših. Prvo ime susreta je Niko Gril koji zabio 24 poena a čak 5 igrača su bili dvoznamenkasti (Vuković 16, Ceraj 14 te Ivan Bilić i Bačevina po 11) dok je za KK Larus Luka Žilić ubacio 22 te Marko Kopanja 20 poena

Novi Zagreb
Sandalj, I. Bilić 11, Vuković 16, Vinko 7, Blaće 3, Bačevina 11, Galov 2, Čep 7, Ceraj 14, Gril 24. Trener: F. Bilić
Larus
Marinero Karamarko, P. Kopanja 3, Ljolje 6, Gazić 2, Mario Karamarko, Žilić 22, M. Kopanja 20, Butorac, Brkić 1, Štimac, Mandić 3.
 
Iduće kolo 8.11 gostujemo kod Rudeš Bulldogsa
Categories: Seniori

1 Comment

Nasljednik Pepsijevog Zagreba – Hoopster.hr · 11. veljače 2022. at 08:56

[…] Tako se klub Novi Zagreb vraća svojim korijenima baš onako kako je Pepsi zamislio prije 50 godina: umjesto kvartovske ekipe tu je sada ekipa koja je zajedno napravila svoje prve košarkaške korake i prošla puno toga zajedno, Središće je zamijenilo Siget odnosno Trnsko, druženje nakon utakmice je i dalje obavezno, a najbitnija stvar je i dalje tu, igra se ozbiljna košarka! A kako igraju pokazali su u svojoj prvoj službenoj utakmici koju su uvjerljivo pobijedili. […]

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)