U14 SELEKCIJA SUDJELOVALA NA JAKOM TURNIRU U GLINI

Published by Ivan Bilić on

U14 SELEKCIJA SUDJELOVALA NA JAKOM TURNIRU U GLINI

Subota i nedjelja je za našu U14 selekciju značila posjet Glini i njenom vrlo jakom međunarodnom turniru u čast prerano preminulog predsjednika KK Glina Željka Klobučara „Klobija“. Turnir se održao u prelijepo dvorani OŠ Glina pred mnogo roditelja i ostalih gledatelja u pravoj košarkaškoj atmosferi.

Naši dečki su bili smješteni u skupinu C sa ŠK Zadar te KK Ilidža iz Sarajeva. Dvije jako teške utakmice za našu ekipu koja je tek na početku priprema su rezultirale sa 2 poraza i borbom za poredak od 9.-12. mjesta. Vrijedi spomenuti da je skupinu osvojila Ilidža.

Nedjelja je otvorena pobjedom protiv RI Basketa te smo turnir zatvarali utakmicom za 9. mjesto protiv domaćine KK Gline. Vrlo neizvjesna utakmica rezultirala je porazom naše ekipe od 2 razlike. Time smo zauzeli 10. mjesto u ukupnom poretku turnira.

Ovakvi turniri su odična škola za našu momčad koja je sastavljena od pretežno mlađih igrača rođenih 2010. godište te dobar poticaj za dalje. Željeli bi se zahvaliti domaćinima na sjajno organiziranom turniru te čestitati Ciboni na osvajnju istog.

Categories: U13

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)