U12 SELEKCIJA TREĆA U HRVATSKOJ

Published by Ivan Bilić on

U12 SELEKCIJA TREĆA U HRVATSKOJ

Oni koje prate društvene mreže već znaju ali ovu informaciju dugujemo i posjetiteljima naše web stranice. Tamo prije ljeta, netom prije kretanja na kamp, zavjesu na sezonu su stavili naši izrazito talentirani dečki iz U12 selekcije pod vodstvom trenera Ivana Bilića.

Naporan turnir, gdje je na 30+ stupnjeva odigrano 8 utakmica u 4 dana, završio je brončanom medaljom. Sjajno odigrana skupina, rutinska pobjeda u osmini finala protiv Kastava donijela je našim dečkima veliku četvrtfinalnu borbu protiv KK Splita. Možda i najbolja utakmica ove generacije rezultirala je sjajnom pobjedom te plasmanom u polufinale protiv najjače ekipe generacije, ŠK Dražen Petrović iz Šibenika. Velika borba nije na kraju rezultirala pobjedom unatoč vodstvu na poluvremenu. Ekipa iz Šibenika je ipak u drugom poluvremenu pokazala zašto su na kraju i osvojili naslov. Trolist dalmatinskih ekipa zaključen je velikom pobjedom nad ŠK Zadar u utakmici za treće mjesto. Kada se trener bojao da će ekipa „puknuti“ nakon polufinala, oni su se razgoropadili te u potpunosti otpuhali Zadrane sa terena.

Što uopće reći za našeg Tonija Garmu koji je dominirao cijeli turnir te na kraju osvojio titulu najboljeg strijelca sa 215 poena u 8 utakmica, čak 44 poena ispred prvog pratitelja. Osim toga je imenovan i u prvu petorku turnira. Bravo Toni! Što se tiče ekipe, sjajna sezona je završena na najbolji mogući način te smo za iduću poslali samo jednu poruku: „Idemo ovo opet“

Categories: U12

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)