U-12 PRVACI HRVATSKE!

Published by Fran Bilić on

U-12 PRVACI HRVATSKE!

U kratkoj povijesti našega kluba, gdje kompletan naglasak stavljamo na rad sa djecom, uvijek smo bili izrazito ponosni na naše uspjehe te na sada već priličan broj medalja osvojenih u najmlađim kategorijama. Međutim, sve do jučerašnjeg dana nam je falilo to zlato kao kruna svog rada i napora koje ulažemo.

U nedjelju se to promijenilo te smo u izrazito uzbudljivom finalu savladali Cedevitu Junior rezultatom 69:66 te time postali prvaci Hrvatske u U12 kategoriji!

Kao i cijeli turnir, predvodio nas je nezaustavljivi Nikša Zlopaša sa gotovo nestvarnih 55 poena u 24 minute a hrabru pratnju pružio mu je kapetan Roko Perić sa 12 poena. Njih 2 su ujedno uvrštena u najbolju petorku turnira a Nikša nije ostavio sumnje tko je MVP turnira i njegov najbolji strijelac (koji po drugu godinu zaredom dolazi iz naših redova), te je kući uvjerljivo ponio obje nagrade.

OGROMNA zahvala i priznanje ide KK Remete Dragons i Nikšinom dosadašnjem treneru Ivanu Hercigonji koji u miru, godinama stvara školske prvake Grada Zagreba, a sada je stvorio najboljeg igrača 2011. godišta u Hrvatskoj. Uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama omogućiti Nikši nastavak svog strelovitog razvoja. Ovo je definitivno i medalja trenera Herca!

VELIKO hvala roditeljima koji su odlučili pokloniti nam povjerenje. Na nama je velika odgovornost osigurati Nikši razvoj golemoga talenta. Prelijepo je bilo gledati kako u 4 dana skup dečkiju postaje EKIPA te kako rastu iz utakmice u utakmicu te vrhunac dostižu onda kada je bilo najbitnije. Dečki, čestitke svima još jednom!

Ovime je naša sezona natjecanja završena, okrećemo se kampu i odmoru a svim našim igračima želimo ugodne i vesele praznike.

Categories: U12

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)