Toni Garma u Real Madridu

Published by Ivan Bilić on

Toni Garma u Real Madridu

Naš Toni Garma je prošlotjednim finalnim potpisom kompletirao svoj prelazak u najveći klub Europe, ovaj mali bucko sa slike je novi član Real Madrida!
Priča o Toniju je prije svega priča o radu, radu i onda o još malo rada. U svakom šutu koji je ikada zabio, a zabio ih je puno, u svakoj finti koju je ikada napravio je sadržano tisuće i tisuće šuteva i finti koje je napravio sam sa sobom ili sa svojim tatom na bilo kojem košu koji se našao u blizini, na bilo kakvom komadu asfalata na koji je donesena lopta. Treninga u dvorani je bilo puno, ali treninga vani je uvijek bilo više. Također Toni, ima i da znaš da je ovo samo početak, tek sad kreće pravi rad, sada dolaze krv,, znoj i suze. Malo je onih koji krenu na ovaj put a još je manje onih koji ga potpuno savladaju, ali ako netko to može to su onda Toni, Mia, Nina i Nikola zajedno.
Priča o Toniju je također bar malo priča i o našem malom klubu koji konstantno raste. Valjda nisu uzalud potrošene trenerove glasnice kada se i stoti put u jednom treningu deralo na Tonija da se spusti u stav ili pedeseti put u jednoj utakmici deralo Toni pas. Koševe je ionako uvijek znao zabijati. Jako nam je drago da je jedan klub kao Real Madrid prepoznao naš rad, i krenuo se raspitivati za igrača koji je kod nas od svoje 6. godine. Obećajemo svim našim sadašnjim i budućim igračima i roditeljima da će nam ovo biti samo motivacija da radimo još više, da napredujemo i da pružimo najbolje moguće svima vama koji nam poklanjate svoje povjerenje.
Mali, nemoj zaboraviti što si obećao treneru, znam da svoje dečke zaboraviti nećeš nikada, a u njima i svima nama ćeš uvijek imati najveće moguće navijače. Nemoj nikada dopustiti nikome da ti odreže krila, sve si sam zaradio do sada, sve ćeš sam zaraditi i dalje. Dovoljno je da uvijek budeš onaj dečko kojeg trener ne može potjerati sa treninga jer “Dajte samo još jedan šut”. Na tebe su svi tvoji treneri nenormalno ponosni.
Tvoj klub, tvoj Novi Zagreb
Categories: Vijesti

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)