Seniori po drugi slavili protv Podsuseda

Published by Fran Bilić on

Seniori po drugi slavili protv Podsuseda

Iako je Podsused značajno promijenio svoju ekipu u odnosu na prvi susret razlike u rezultatu baš i nije bilo.

Obje ekipe su utakmicu otvorile neefikasno u napadu dijelom zbog slabe realizacije ali dijelom i zbog dobre obrane, pogotovo Andreja Ceraja koji je u prvoj četvrtini skupio čak 4 blokade. Napad je u tom periodu držao Vedran Hernaus koji je postigao 8 od naših 15 peona. U drugoj četvrtini dolazimo do prednosti koja se neće spuštati ispod 9 poena do kraja utakmice a velikom većinom zbog dvije vezane trice Karla Ojdanića sa iste pozicije ali najveću zaslugu za prednost ima obrana predvođena Žužulom, Grilom i Vinkom koja je ponovno ostavila domaćine na samo 12 poena. Na pauzu se ide sa rezultatom 38:24.

Početkom drugog poluvremena Podsused pritišće u obrani i sa dvije trice Brune Srabotnaka spušta na jednoznamenkastu razliku što tjera trenera Frana Bilića na timeout nakon kojeg se njegovi igrači vraćaju igrama iz prvog dijela susreta i drže utakmicu pod kontrolom do samog kraja.

Najbolji strijelac naše ekipe je bio Andrej Ceraj sa 13 poena uz 7 blokada, a pratio ga je Karlo Ojdanić sa 12. Kod domaćina najefikasnijni je bio Bruno Jesenako sa 15 poena.

Podsused –  NOVI ZAGREB   57:71 (12:15, 12:23, 20:17, 13:16)

Podsused: Bruno Jesenko 15, Bruno Srabotnak 14, Dorian Ribarić 8, Lovro Kušec 8, Vanja Miletić 4, Franko Gluhović 4, Luka Jerković 2, Luka Jurički 2, Sven Abramović 0, Srđan Moravček 0.
Novi Zagreb: Andrej Ceraj 13, Karlo Ojdanić 12, Marin Vinko 11, Niko Gril 9, Ante Žužul 8, Vedran Hernaus 8, Fran Jarnjak 8, Josip Ante Kozulić 2, Luka Sunara 0, Lovro Ivšić 0, Ivan Bilić 0.

Već u subotu nam u OŠ Središće dolaze Sesvete koje se i dalje ganjaju prvo mjesto u ligi i odlazak na kvalifikacijski turnir.

Categories: Seniori

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.