Seniori izborili Drugu mušku ligu Centar​

Published by Fran Bilić on

Seniori izborili Drugu mušku ligu Centar

Iako su gosti iz Rudeša slavili s rezultatom 71:78 obje ekipe su izborile Drugu mušku ligu Centar

Prva četvrtina se igrala na poen više, obje ekipe su igrale brzo i efikasno dok su obrane bile u drugom planu koja završava tricom Mislava Majića s pola terena za rezultat 26:22. Gosti bolje otvaraju drugu četvrtinu te serijom 14:2 dolaze do prednosti od 8 poena. Nakon timeouta naši igrači su izašli organiziraniji u obrani i mirnije u napadu pa se na poluvrijeme odlazi rezultatom 41:41.

Drugo poluvrijeme otvaramo sa 7 brzih poena te nakon trice Vedrana Hernausa gosti su prisiljeni zvati minutu odmora a nakon toga blagi raspad. Rudeš radi veliku seriju 17:4 i odvaja se najvećih 13 razlike što se do kraja četvrtine spustilo na 7 razlike. 5 minuta unutar zadnje četvrtine, nakon trice Daniela Galova, razlika pada na samo 3 razlike no nažalost više od toga nije išlo. Napad je stao i fulali smo 4 trice u zadnje dvije minute a to je ipak bilo previše. Čestitke Rudešu na pobjedi i veselimo novoj utakmicama s njima u 2.M.L.C.

NOVI ZAGREB – RUDEŠ BULLDOGS  71:78  (26:22, 15:19, 17:24, 13:13)

Novi Zagreb: Sandalj, Jarnjak 10, Hernaus 17, Vinko 8, Ivšić, Ojdanić, Bilić, Galov 8, Čep, Ceraj 18, Jeličić, Gril 10. Trener: F.Bilić
Rudeš Bulldogs: Vujatović 9, Golemac, Jablan 10, Mrduljaš, Škrobot 5, Mujanović 13, Lovrić, Abramović 15, Marinović, Majić 26, Mrduljaš. Trener: M.Štirjan

Rudeš je tako kvalifikacije završio prvi, Novi Zagreb drugi, Larus treći a Sisak na zadnjem mjestu.

Prošlo je 13 mjeseci od prvog treninga a 11 mjeseci od debitantske utakmice i evo prvi poraz ali smo i ušli u ligu iznad! Ovo nam je samo potvrda da radimo dobro, imamo dobru ekipu i nećemo se ovdje zaustaviti a Druga muška liga Centar nam počinje već 2.10.

Categories: Seniori

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)