Pretkadeti završili sezonu na četvrtom mjestu

Published by Ivan Bilić on

Pretkadeti završili sezonu na četvrtom mjestu

Sezonu 2022/2023 naš klub je sudjelovao u III. Pretkadetskoj ligi regije Centar, u kojoj se natječu dječaci rođeni 2008. godine i mlađe. Ono što je nas odvajalo od ostalih protivnika u ligi je bilo to što smo mi nastupali sa našom U13 selekcijom koju čine dječaci rođeni 2010. godište.

Sezonu smo završili na sjajnom četvrtom mjestu od 8 ekipa, pritom pobjedivši sve osim 2 najdominantnije momčadi, Velgora i Samobora. Vidljiv je bio napredak iz utakmice u utakmicu te smo puno bolje parirali najjačim ekipama u uzvratima nego u prvim utakmicama. Nadamo se da su i naši dečki stekli iskustvo koje će im koristiti u daljnjim pretkadetskim sezonama.

Što se tiče statistike, sezonu smo završili sa polovičnim učinkom od 7 pobjeda i 7 poraza, pozicioniravši se između 2 kraja grada – Podsuseda na trećem te Dubrave na petom mjestu. Pogled na listu strijelaca je, naravno, pokazao uobičajeno lice na vrhu a to je naš sjajni Toni Garma koji je predvodio ligu sa okruglih 400 poena u 13 utakmica za prosjek od 31 poena po utakmici u konkurenciji 2 godine starijih dječaka.

Categories: Pretkadeti

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)