Povratak treninzima… od 18.05.2020…

Published by Tomislav Milkovic on

Dragi naši košarkaši.

Prije svega nadamo se da ste nam svi zdravi i veseli. Tko još nije pogledao dokumentarac “The last dance” o Michael Jordanu i Chicago Bullsima vrijeme je da pogleda. Do tada želimo vam svima najaviti povratak košarkaškim treninzima. Ne onim virtualnim treninzima nego onim “pravim” treninzima. Veselimo se što vas opet možemo pozvati na treninge da se družimo, radimo i napredujemo zajedno. Planirani početak treninga je u ponedjeljak 18.05.2020.

Kako bi se mogli pripremiti za vaš povratak treninzima te kako bi se mogli što lakše organizirati molimo vas da nam se javite. Neki od vas su nam već odgovorili na mail te se veselimo vašem dolasku. Oni koji nam se još nisu javili mogu to još uvijek učiniti mailom ili nas mogu jednostavno kontaktirati telefonskim putem.

Treninzi su planirani na vanjskim igralištima ili u dvoranama OŠ Zapruđe i OŠ Središće, što ovisi o broju djece koji će se priključiti. Kada ćemo imati više informacija o broju košarkaša koji će nam se priključiti treninzima i kada ćemo znati točnu brojku koliko vas očekujemo na treningu tada ćemo vam moći dati točnu informaciju.

Točno vrijeme treninga ćemo još svima javiti a planirani termini su slični redovitom rasporedu. Termini treninga kao i broju grupa u kojima ćemo raditi ovisi o broju prijavljenih košarkaša koji bi sudjelovali u treninzima.

ZA SVE INFORMACIJE DO PRVOG TRENINGA I DALJE PRATI NAŠU WEB STRANICU.

A sad nekoliko informacija i linkova:

Prema Odluci Kriznog stožera civilne zaštite RH, o prestanku zabrane treninga u otvorenim i zatvorenim objektima, MKK Novi Zagreb je odlučio početi s treninzima od ponedjeljka 18.05.2020.

Za roditelje koji odluče da će se njihovo dijete priključiti treninzima, poslat ćemo privolu roditelja koju je potrebno donijeti na prvi trening.

Mjere koje su propisane od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo a odnose se na provođenje treninga u zatvorenim i otvorenim sportskim objektima i kojih se moramo pridržavati su sljedeće:

Prostorno-organizacijski uvjeti: treba osigurati najmanje 7 m2 neto površine poda po osobi odnosno 10 m2 bruto površine (dvorane su 450m2 i 700m2)

Dezinficijens za ruke na ulaznim prostorima

Dezinficijens za opremu. Na svakih 50 m2 potrebno je postaviti po tri prijenosna dezinficijensa za opremu i rekvizite,

Evidencija. Za svaki trening i organiziranu športsko vođenja evidencije prisutnih osoba slučaju pojave zaraze virusom SARS -CoV-2,

Dnevno mjerenje tjelesne temperature, Treneri, instruktori, voditelji, športaši i korisnici trebaju prije dolaska u objekt izmjeriti svoju tjelesnu temperaturu,

Fizički razmak. Tijekom treninga preporučuje se da se drži razmak od 2 metra, a u kontaktnim športovima gdje nije moguće održavati fizičku distancu preporučuje se da trening odrade uvijek iste osobe,

Maske za lice. Trenerima se preporuča nošenje zaštitne maske za lice,

Dezinfekcija i higijena opreme, nakon korištenja rekvizita i sportske opreme ista se moraju dezinficirati na kraju treninga (preporuka je da svako dijete ima svoju loptu)

Konzumacija tekućina. Svakom se sportašu preporučuje da ima vlastitu označenu bočicu s tekućinom,

Zadržavanje u prostorima. Nakon treninga sportaši se ne zadržavaju a boravak u svlačionicama nije dopušten (jedino se tenisice oblače na ulazi i izlazu iz dvorane).

LINKOVI:

Lijepi pozdrav,

Krešimir Bilić

MKK Novi Zagreb

095 777 77 00


0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)