Dječaci u posjetu Splitu i Braču

Published by Ivan Bilić on

Dječaci u posjetu Splitu i Braču

Protekli vikend naša U12 i U13 selekcija provela je u posjeti otoku Braču te Splitu, tamo igrajući prijateljske utakmice protiv domaćina. Uz utakmice, djeca su naučila puno novih stvari, odlično smo se zabavili i svi malo više upoznali.

Polazak za 18 hrabrih momaka bio je u subotu rano ujutro sa kolodvora u Zagrebu. Odmah po stizanju U12 ekipa je produžila na Brač igrati utakmicu protiv vršnjaka domaćina dok su naši dečki iz U13 ekipe krenuli put legendarnih Gripa odigrati prijateljsku utakmica protiv domaćina iz KK Splita. Iako umorni od puta, obje naše ekipe su prvi dan upisale pobjede protiv vršnjaka.

Nakon utakmica, fino smo pojeli u restoranu Riva u Supetru te se zaputili u naš smještaj. Ovim putem želimo se posebno zahvaliti treneru KK Brača Josipu Glaviniću te Vatrogasnom domu u Supetru koji su nam omogućili fantastičan smještaj u zdanju na koje cijeli Brač treba biti ponosan. Osim smještaja, djeca su uživala u prezentaciji vatrogasnih vozila i opreme.

Klinci su se dobro odmorili te smo u nedjelju ponovo krenuli „preko bare“ nazad do Splita gdje je ekipa U12 igrala protiv vršnjaka iz KK Splita dok su se naši U13 dečki suprostavili godinu starijoj ekipi KK Splita. U tim utakmicama nismo uspjeli doći do pobjeda ali smo itekako sretni kako su naši dečki izgledali na terenu a i bodrili jedni druge na tribinama. Put nazad je protekao u najboljem redu te najbitnije od svega, svi su se vratili sa svim starima sa kojima su i krenuli na put.

Hvala KK Splitu, KK Braču i svima uključenima u ovaj put te se jedva čekamo vidjeti opet. Album fotografija možete vidjeti na OVOM LINKU.

Categories: U12U13Vijesti

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)