Seniori ostvarili prvu pobjedu u 2.M.L.C.​

Published by Fran Bilić on

Seniori ostvarili prvu pobjedu u 2.M.L.C.

U svom debitantskom nastupu u Drugoj muškoj ligi Centar (te nakon samo jedne godine u Trećoj ligi) seniorska ekipa je ostvarila svoju prvu pobjedu! Mlada ekipa Rudeša, unatoč izvrsnoj šuterskoj večeri (9 trica), bez dva nositelja igre iz kvalifikacija ipak nije mogla parirati našoj ekipi.

Ovaj put smo bolje ušli u utakmicu, i dalje to napadački nije izgledalo bajno ali je obrana bila na razini i primila samo 6 poena u prvih 10 minuta. Andrej Ceraj je sam zabio 7 poena u istom periodu a cijela ekipa “samo” 14 poena.

U drugoj četvrtini se domaćini bude ali ne uspijevaju smanjiti prednost već se na poluvrijeme odlazi sa +8 iz prve četvrtine.

Početkom treće četvrtine Trefil pogađa dvije trice zaredom i sve se činilo da će se na krilima njega domaćini potpuno vratiti u susret ali onda ga je trener Fran Bilić na njega stavio Bornu Raića koji ga je ostavio na svega 3 poena do kraja susreta.

Početkom četvrte četvrtine Luka Bačevina zabije 2 trice zaredom s istog mjesta što nam je dalo prednost koja se više nije ispuštala.

Najbolji kod domaćina je bio Trefil sa 16 poena a pratili su ga Golemac i Mujanović s 10 dok je za nas najefikasniji bio, već klasično, Ceraj s 18 poena, Vinko je zabio 13 a Bačevina i Ojdanić su završili susret s 10 zabijenih poena.

Treba istaknuti da su Ante Žužul i Borna Raić upisali svoj debi i svoje prve poene (6, odnosno 2) za MKK Novi Zagreb

RUDEŠ BULLDOGSNOVI ZAGREB 55:68 (6:14, 17:17, 15:18, 17:19)

Rudeš Bulldogs: Patrik Stjepan Trefil 16, Juraj Golemac 10, Viero Mujanović 10, Roko Jakšić 8, Niko Škrobot 5, Luka Kujundžić 3, Ivica Lebeda 2, Lovre Badžim 1, Bruno Romić 0, Patrik Lovrić 0, Karlo Marinović 0.
MKK Novi Zagreb: Andrej Ceraj 18, Marin Vinko 13, Luka Bačevina 10, Karlo Ojdanić 10, Fran Jarnjak 6, Ante Žužul 6, Lovro Ivšić 2, Borna Raić 2, Ivan Bilić 1, Domagoj Čep 0, Marko Sandalj 0, Daniel Galov 0.
Iduće kolo je po rasporedu idući vikend a mi idemo u goste Univers Boscu.
Categories: Seniori

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)