Prvi poraz seniora​

Published by Fran Bilić on

Prvi poraz seniora

Dugo Selo je napetoj utakmici slavilo u gostima rezultatom 82:75.

Nedeljni večernji termin očito ne odgovara najbolje igračima Novog Zagreb jer se u utakmicu ušlo slabo, nikako pa je nakon 10 minuta igre na semaforu bilo 20:14 za goste a Niko Gril je postigao čak 11 od naših 14 poena.

Druga četvrita donosi nešto bolju igru u napadu naših igrača ali u obrani i dalje nedostaje agresivnosti što daje gostima priliku da ubaci 4 trice i ode na pouvrijeme sa 2 poena prednosti.

Foto: Lea Brzica

Treću četvrtinu bolje otvaraju gosti iz Dugog Sela i sa 9:2 dolaze na 7 poena prednosti što im je najveća prednost utakmice i tjera trenera Frana Bilića na minutu odmora. Nakon minute odmora konačno se vidi napredak u obrani pa sa nekoliko oduzetih lopti i lakih kontri rade seriju 18:4 te se penju na, također maksimalnih, 7 razlike.

Međutim tu staju i obrana i napad, previše skokova u napadu. Gosti pokušavaju sa zonom iz koje se dolazi do otvorenih šuteva ali ih se nažalost ne može realizirati. U obrani se dopušta previše poena iz reketa, pogotovo nakon skokova u napadu. 20 sekundi prije kraja na -4 Andrej Ceraj zabija tricu iz kuta međutim ona je poništena zbog outa i tu je utakmica govota..

Foto: Lea Brzica

Najbolji strijelac domaćih je bio Gril sa 25 poena, ali samo 4 u drugom poluvremenu, Fran Jarnjak je zabio 13, a Luka Bačevina je 12.

Kod gostiju je Danijel Sedlo zabio 24, a Zvonimir Pašalić i Ante Jukić po 17.

Novi Zagreb je 4. na tablici sa devet bodova i utakmicom manje a Dugo Selo 5. sa jednako toliko bodova.

Categories: Seniori

0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)